Expand your business on size, scope and profit

utilizing the Convincing Power Principles

Programma

Snel meer overtuigingskracht

Voor Business tot Business financial, technologie en maakindustrie-ondernemers die hun toegevoegde waarde beter willen overdragen en daarmee (sneller) willen groeien zijn 3 manieren waarop we kunnen samenwerken.

1 - Maak een flinke spurt met jouw belangrijkste thema

Je wilt iets aanpakken met marketing (strategie), web of grafisch design. Je hebt een van de thema's gezien en bent geïnspireerd om nu door te pakken.

Denk onder andere aan:

  • Workshops om je overtuigings strategie aan te scherpen
  • Campagnes
  • Powerpoints
  • Opgefriste nieuwe website inclusief alle content en hosting
  • Expert publicaties voor op de website
  • Visuele identiteit, etc

We hebben in afgelopen 12 jaar voor klanten full service diensten geleverd met communicatie, (web)design en marketing. Alles om de klant te laten schitteren en scoren met waar ze echt goed in is én waarmee ze een belangrijk probleem van hun klant oplost.

2 - Het drie maanden lean start-up marketing strategie programma

Dit programma van 3 maanden is geschikt voor de ondernemer die de strategie voor nieuwe klanten wil opzetten of de huidige conversiestappen aanscherpen. Of je hebt een nieuwe product of dienst en zoekt naar de juiste klanten om te vermarkten en verkopen.

Of je wilt de propositie verscherpen om dieper in je markt te komen. Of je wilt makkelijker de toegevoegde waarde aan klanten overbrengen, maar dat gaat nu niet snel genoeg. Daardoor hapert de aanwas van nieuwe klanten en blijf je te veel op bestaande klanten leunen.

Deze editie is vooral geschikt voor de ondernemer die zelf de vervolgacties in marketing en design uitvoert.

3 - Haal je marketing en design 'in huis'

Naast het strategie traject (Strategy edition) haal je ook een marketing en design afdeling 'in huis'. De full edition is geschikt voor de ondernemer die zijn toegevoegde waarde structureel en snel wil inzetten. Naarmate je langer het Full Edition maandabonnement afneemt, ga steeds meer zien hoe de gehele strategie, marketing en design in elkaar grijpt. De propositie krijgt een steeds krachtigere stem, overtuigt sneller vanuit een eigen, authentiek geluid.

Met met dit inhoudelijk diepgaande programma krijg je:

  • Up to date marketing kennis, workshops en praktische handvatten
  • Gave concepten en (graphic) designs
  • Een (extra) marketing & design afdeling
  • Een eigen webdesign buro

Dat is handig als je je marketing een stevige spurt wilt geven. Dus geen extra personeel nodig, geen gedoe, maar wel top expertise !


Convince faster by: